Duplex Dezmir Cluj - Sunset City Residence - Peak5 Development
18783
post-template-default,single,single-post,postid-18783,single-format-standard,bridge-core-2.7.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-25.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Duplex Dezmir Cluj – Sunset City Residence

Duplex Dezmir Cluj – Sunset City Residence

SUNSET CITY PREMIUM RESIDENCE
By Trust Invest

În cazul în care sunteţi în căutarea unui duplex în Dezmir, aţi ajuns unde trebuie.

Proiectul rezidențial Sunset City Premium Residence este situat în partea de est a municipiului Cluj – Napoca, într-o zonă nou dezvoltată, fără blocuri, aerisită, liniștită, cu acces facil și cu o panoramă deosebită.

Proiectul este compus din 10 case de tip duplex (20 de unități locative). Cu multe spații verzi, fiind o oază de iarbă verde și de confort premium, oferind liniște, în proximitatea agitatiei urbane. Aceste aspecte determină din ce în ce mai multe persoane spre achiziţia unui duplex în Dezmir.

Ansamblul rezidențial a fost gândit astfel încât să fie în deplină concordanță cu mediul înconjurător. Sunset City Premium Residence oferă toate condițiile de care ai nevoie pentru a te bucura de un stil de viata sănătos și relaxat. Alegerea unui duplex în Dezmir este o decizie isteaţă dacă doreşti să fii aproape de oraş, dar să respiri aer curat şi să fii înconjurat de natură.

Totul este posibil într-un mediu natural creat doar pentru tine, la doar 15 minute față de centrul orașului Cluj – Napoca.

Proiectul Sunset City Premium Residence este amplasat în Dezmir. Aproape de orașul Cluj Napoca, dar departe de agitaţia care îl caracterizează. Accesul către zona centrală a oraşului şi către Iulius Mall este foarte rapid, câștigând astfel cel mai valoros asset al zilelor noastre: timpul.

Duplex Dezmir

Specificații tehnice

Complexul Sunset City Premium Residence a fost proiectat ca un spațiu în care sentimentul de „ACASĂ„. Să fie simțit cu adevărat în noua ta casa! Noua ta casă va fi finalizată până cel târziu la 31 august 2022. Așadar, te vei putea bucura de generoasa suprafață de 110 mp utili, compartimentați pe două niveluri (P+E), astfel:

  • La parter vei găsi un living spațios, o bucătărie cochetă și o baie. De asemenea, vei putea admira apusurile de pe terasa acoperita a casei, deoarece orientarea Vestică iți va oferi spectaculozitate.
  • La etaj dormitorul matrimonial cu baie proprie, alte două dormitoare și o baie vor desăvârsi atmosfera intimă.

 

Calitatea unui duplex în Dezmir

Pentru confortul tău și pentru a o personaliza așa cum îți dorești, casa se va preda la stadiul de semifinisat cu centrală termică proprie și încalzire în pardoseală, geamuri panoramice triplex, cu instalațiile trase la poziție, șapă și pereții gletuiți. Daca ai dubii referitoare la distanță, până în centrul orașului vei avea timp de o cafea (circa 15 min). În ceea ce privește utilitățile, există canalizare, apă curentă și energie electrică.

Concept și arhitectură case

Alături de o echipă de arhitecți implicați în acest proiect, am ales un design unic, avangardist și totodată practic, care să se contopească în armonie perfectă cu natura în proiectul Sunset City Premium Residence. Fiecare detaliu architectural va fi analizat cu mare atenție de o echipă de arhitecți și specialiști în peisagistică.

Nu mai rămâne decât să vă invităm să ne vizitaţi şi să vizionati dacă doriţi să achiziţionaţi un duplex în Dezmir. Ne găsiți și pe facebook! Vă aşteptăm!

Post A Comment